De juiste kantoorinrichting met de meubels van Shiraz

logo shiraz furniture

Ben je onlangs begonnen met jouw eigen onderneming en wil je graag de juiste kantoorinrichting hebben op jouw kantoor? Dan ben je voor nieuwe kantoormeubels bij Shiraz absoluut aan het juiste adres. De juiste kantoorinrichting met de juiste accessoires is van essentieel belang voor de uitstraling van het kantoor en draagt tevens bij aan een motiverende en inspirerende sfeer onder de werknemers. 

50 leveranciers en meer dan 1000 producten 

Shiraz biedt al jaren design kantoormeubilair aan voor voordelige prijzen. In de loop van de jaren hebben zij het bedrijf erg uitgebreid. Momenteel hebben zij 50 leveranciers en bieden zij in de webshop meer dan 1000 verschillende kantoor meubels en producten aan. De experts van Shiraz zijn constant bezig met de nieuwste trend en ontwikkelingen binnen deze markt waardoor zij een assortiment aanbieden waarin de modernste en nieuwste meubel te vinden zijn. 

Voorbeeld van een kantoorinrichting in 3D


Maak bij twijfel vrijblijvend gebruik van een 2D en 3D ontwerp 

Wanneer je een aantal meubels hebt gevonden die jouw aanspreken maar twijfelt of deze meubels passen bij jouw kantoorinrichting kun je vrijblijvend gebruik maken van een 2D en 3D ontwerp. Door deze ontwerpen en het gebruik van professionele software zul je een exacte uitstraling creëren van jouw kantoor. De meubels bij Shiraz zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar waardeoordeel snel worden geleverd. Je kunt tevens een bezoek aan de showroom brengen als je behoefte hebt aan deskundig advies en het ervaren van de meubels en of accessoires.