risico inventarisatie

risico inventarisatieIkzelf doe er alles aan om mijn personeel tevreden te houden.Simpelweg omdat personeel beter functioneert wanneer hij/zij tevreden is. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw personeel werkt op een veilige werkvloer. Maar natuurlijk omdat er een arbo inspectie voor kan komen. Wanneer ik niet aan de eisen van deze arbo wet zou voldoen kon ik enorme boete verkrijgen!

Om zeker te weten dat mijn personeel werkt op een veilige werkvloer wilde ik mijn onderneming laten controleren. Dit wilde ik doen aan de hand van een risico inventarisatie, maar waar kon ik een risico inventarisatie bedrijf vinden? Natuurlijk via het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Binnen no time kwam ik dan ook terecht bij rieofferte. Via deze website had ik de mogelijkheid om een aanvraag te versturen. Na deze aanvraag werd er contact met mij opgenomen om een afspraak te maken voor de controle!

Rieofferte.nl

Een goede keuze

Een week na de aanvraag kwam er iemand langs voor een inspectie. Al vrij snel kon ik zien dat dit persoon er veel verstand van had. Binnen een aantal minuten had hij al een paar punten gezien maar ook waren hem een paar negatieve punten opgevallen. Waaronder de tafels, stoelen hij raadde mij aan deze te vervangen. Voor de rest was alles in orde behalve de stoelen en tafels deze konden voor gevaar zorgen, maar volgens hem was dit ook geen heel groot probleem.

Voor de zekerheid heb ik de stoelen en tafels wel vervangen. Nu weet ik zeker dat mijn personeel werkt op een veilige werkvloer!