Goed zorgen voor je voeten? Dat doe je door het dragen van Emma werkschoenen!

Ben je op zoek naar goede werkschoenen? Als je veel dagen per week aan het werk bent en je moet veel lopen en staan, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Hoewel je soms op de korte termijn de gevolgen niet ervaart, is het op de lange termijn absoluut te merken of je goede of slechte werkschoenen hebt gedragen. Wij hechten veel waarde aan het zorgen voor een goede werkomgeving. En dat heeft niet alleen te maken met de plek, de materialen of het personeel, maar ook met de schoenen die je aandoet. Wil jij ook goed zorgen voor je voeten, voor, tijdens en na het werk? Kies dan voor Emma werkschoenen. In dit artikel lees jij meer over Emma werkschoenen en waar je deze kunt aanschaffen.

Wat zijn Emma werkschoenen? 

Emma werkschoenen zijn schoenen van hoge kwaliteit. Deze werkschoenen zijn onmisbaar in jouw collectie werkschoenen. Dit merk, Emma Veiligheidsschoenen is al een lange tijd geleden ontstaan. Voor deze historie gaan we helemaal terug naar de tijd waarin veilige schoenen moesten worden gemaakt voor mijnwerkers. Ze deden en doen nog steeds heel belangrijk werk. Vandaag de dag is het merk Emma Veiligheidsschoenen uitgegroeid tot een merk dat symbool staat voor comfort en kwaliteit.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen diverse veiligheidsnormen, waaronder de S1 norm, de S2 norm en ook de S3 norm. Deze norm of classificatie ziet steeds op een bepaalde mate van veiligheid, waarbij wordt gekeken naar diverse aspecten. Laten we als voorbeeld de Emma werkschoenen met de S2 norm nemen. Deze beschikken over een gesloten hiel, maar ook over een oliebestendige afwerking. En dat niet alleen, want deze Emma werkschoenen:

  • Hebben antistatische eigenschappen
  • Hebben een energie-absorberende lak
  • Hebben naast een oliebestendige afwerking ook een zuurbestendige afwerking

De Emma werkschoenen met de S3 norm geven vervolgens nog iets meer veiligheid dan de schoenen die de S1 of de S2 norm hebben. Deze voldoen aan net iets meer veiligheidseisen. Je kiest voor een werkschoen met de S3 norm als je werkt in natte gebieden. Dat is anders dan bijvoorbeeld de S1P werkschoen. Deze laatste is namelijk uitermate geschikt voor juist droge werkomstandigheden. De S1P werkschoen is uitgerust met een stalen neus, ook wel met een kunststof neus. Als er dus scherpe voorwerpen richting jouw voet komen, wordt jouw voet daar niet door geraakt, maar de schoen weert dit af. Ideaal en veilig!

Hier kun jij je werkschoenen aanschaffen

Het is van het grootste belang om goede werkschoenen te dragen. Op deze manier zorg je ervoor dat je nog lang met je voeten kunt werken en dat ze jou niet in de steek laten. Want we nemen soms dingen voor lief, net als het feit dat we voeten hebben gekregen om mee te lopen en om mee te werken. Voorkom dat je niet meer zonder kan, voorkom een heleboel ellende en op de lange termijn bespaar je ook nog eens geld. Direct jouw Emma werkschoenen bestellen? Natuurlijk kan dat, waar wacht je nog op? Bestel wat je nodig hebt via deveiligheidsschoen.nl”>www.deveiligheidsschoen.nl en profiteer van de vele voordelen en goede eigenschappen van deze schoenen!