Handelen in cryptocurrency online

Cryptogeld of cryptovaluta is dit jaar immens populair geworden. Bijna iedere dag ontstaan er nieuwe miljonairs die handelen in bitcoin, ether, litecoin en andere vormen van digitaal geld.

Op het moment van schrijven betaal je voor een bitcoin bijna 2.500 euro en heeft de bitcoinmarkt inmiddels al een omvang van krap 40 miljard dollar. Als je bedenkt dat in de beginjaren de bitcoin slechts enkele euro’s waard was, zijn enkele bitcoinbeleggers in de afgelopen jaren zeer rijk geworden met de aanschaf ervan.

Het is gratis om een account bij Bitvavo aan te schaffen. Let bij het invullen van je gegevens erop dat je de voor- en achternaam gebruikt zoals deze op je paspoort staan. Net als de banken in Nederland, is het voor crypto-handelsplatformen verplicht om hun klanten te kennen.


Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, vraagt Bitvavo je om een Captcha op te lossen. Dit is om te bewijzen dat je geen robot bent. De ene keer is deze wat lastiger dan de andere keer. Gelukkig kan je er net zo vaak over doen als je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar minuten een mail in je inbox om te bevestigen dat dit jouw e-mailadres is. Daarna kan je inloggen en je volgende stap zetten in het investeringsproces.

Cryptocurrency kopen doe je dus altijd bij Bitvavo.