Help, ik snap Photoshop niet!

Photoshop is een programma dat kan worden gebruikt om verbazingwekkende afbeeldingen en foto’s te maken. Het kan echter ook verwarrend zijn om te navigeren. In deze blog post geven we je een aantal tips die kunnen helpen om Photoshop beter te begrijpen. Dus, als je moeite hebt met Photoshop, lees dan vooral verder!

Tips

Een van de dingen die verwarrend kunnen zijn in Photoshop zijn alle verschillende gereedschappen en functies. Het eerste wat je moet doen is Photoshop openen. Ga hiervoor naar de map Toepassingen en dubbelklik op de knop Photoshop. Als je Photoshop hebt geopend, kijk dan naar de menubalk boven in het scherm. Hier vind je alle verschillende gereedschappen en functies in Photoshop.

Als je moeite hebt om een bepaald gereedschap of een bepaalde functie te begrijpen, aarzel dan niet om hulp te vragen. Er zijn online tal van hulpmiddelen beschikbaar, waaronder handleidingen, cursussen en boeken. Met een beetje geduld en oefening heb je Photoshop in een mum van tijd onder de knie! Wij raden u aan om een cursus te volgen als u van plan bent Photoshop regelmatig te gebruiken. Een cursus zal er op de langere termijn voor zorgen dat u tijd bespaart en de leraar zal u hoogstwaarschijnlijk bepaalde trucks en tricks leren die er voor zorgen dat je de foto’s kan bewerken op een manier die bij jouw past!

Bron: www.learnit.nl