Hoge kwaliteit vlaggenleverancier

vl_logo-2015_bm-nieuw1

Er stond een open dag gepland bij mij op het werk. Aan mij was de taak besteed om het gebouw aan te kleden en ervoor te zorgen dat we goed opvielen. Ik had een lijst meegekregen met de spullen die we al hadden en spullen die we nog nodig zouden hebben. We hebben ieder jaar een open dag maar sinds kort hebben we een nieuw logo en daarom was er ook een nieuw spandoek nodig.

Iets nieuwsbeachvlag-superb_xl5-178x300

Na gezocht te hebben naar een vlaggenleverancier kwam ik op de website van vlaggenleverancier.nl. Op deze website kon ik zowel spandoeken bestellen als vlaggen. Ik vond het persoonlijk veel feestelijker als we een aantal vlaggen hadden inplaats van een spandoek. Mijn idee werd gedeeltelijk goedgekeurd, maar er was  nog alleen een offerte nodig.

Op de website van de vlaggenleverancier kon ik een offerte laten maken. Ik heb alle gegevens ingevuld en het design opgestuurd. Na een dag had ik de offerte binnengekregen en deze kon ik gaan laten zien. Ik was eerst een beetje bang dat de kosten niet binnen het budget bleven maar het verbaasde mij hoe goedkoop deze vlaggen waren.

Mijn idee werd goedgekeurd en de bestelling kon geplaatst worden! De vlaggen kwamen op de afgesproken datum binnen. Toen we deze vlaggen uit hadden gepakt waren we verbaasde over de mooie opdruk en de goede kwaliteit van het materiaal. We hebben de vlaggen op tijd op kunnen hangen zodat deze voor de open dag kon worden gebruikt!model vlag