Baal jij er ook altijd van dat je achter het niet betaalde factuur aan moet? Het feit dat de betaling alsnog uitblijft? De hoeveelheid werk wat erbij komt kijken om alles zo goed mogelijk te regelen, uiteraard nog niet met de zekerheid dat er een betaling wordt gedaan? Een incassobureau no cure no pay basis is het beste wat je op dat moment kan benaderen. Wanneer je namelijk op basis van no cure no pay gaat werken kost het je niks wanneer je ook niks ontvangt! 

incasso_keurmerk

Dit vond ik persoonlijk een prettige gedachte aangezien het altijd gissen is om een betaling te krijgen! Ik heb namelijk nog een factuur openstaan waar ik al een lange tijd achterna loop in de hoop dat het betaald wordt. Helaas heeft het tot op heden niet geholpen, na alle brieven en telefoontjes wat we hebben gepleegd….

1312052312_Preincasso-Banner2

Ik zit natuurlijk al wat langer in het ondernemerswereldje waardoor je alle ins en outs al wel weet. Zo ben ik voor enkele jaren terug in contact gekomen met Bill incasso. Dit bedrijf heeft al meerdere malen ervoor gezorgd dat het bedrag wordt voldaan en moet zeggen dat dit een prettig gedachte is. Van de week heb ik incassobureau no cure no pay, Bill incasso weer opgezocht nadat ik geen reactie kreeg van een wanbetaler. Erg vervelend aangezien ik het absoluut niet erg vind als een bedrag in termijnen betaald wordt, zolang het maar wordt betaald toch?