Lammerenmelk voor geiten en schapen nodig? Lees verder!

Veel jonge dieren hebben een andere samenstelling qua voedingsstoffen nodig dan volwassen dieren. Dit geldt ook voor lammeren. lammerenmelk is een voedingsproduct wat gebruikt wordt om lammeren en geiten te voeden. De lammeren kunnen gebruik maken van de voeding tot een leeftijd van zes maanden. De melk zorgt ervoor dat het jonge dier snel groeit. De hoeveelheid van de lammerenmelk die opgedronken moet worden is afhankelijk van de leeftijd van het jonge dier. Wil jij meer te weten komen over lammerenmelk? Lees verder of ga naar AR Webshop en ontdek het zelf!

De lammerenmelk van AR Webshop

Op AR Webshop wordt de melk aangeboden in verschillende topmerken, zoals Sprayfo en Denkamilk. Daarnaast is er biologische variant voor de biologische boer. De lammerenmelk is slechts een gedeelte van het assortiment voor schapen. Andere voedingsproducten die voor schapen aangeboden worden zijn:

  • Lammerenkorrel
  • Schapenbrok
  • Mineralen
  • Likstenen

Lammerenkorrel is aanvullend voer voor opgroeiende lammeren. Dit voedsel kan aan het jonge dier gegeven worden als het dier ongeveer veertien dagen oud is. Het voer bevordert de ontwikkeling van de magen. Lammeren zijn er over het algemeen gek op! Wil jij meer weten over dit voedingsproduct? Ga dan snel naar de AR Webshop.

Schapenbrok wordt gezien als het krachtvoer voor schapen. Het ondersteunt bij een goede groei en gezondheid. De AR Webshop heeft het beste krachtvoer voor schapen. Als je graag meer wilt weten over krachtvoer voor schapen kun je voor vrijblijvend advies contact opnemen met de AR Webshop klantenservice.

Heb jij nog steeds niet het voedingsproduct gevonden voor jouw dier? Geen punt! Naast voedingsproducten voor schapen heeft de AR Webshop ook voeding beschikbaar voor varkens, paarden en rundvee. Is dit precies wat je nodig hebt? Wacht niet langer en ga meteen naar de webshop om het geruime assortiment te bekijken! Als je er niet uit komt dan staat de AR Webshop klantenservice jou graag te woord om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Als je inmiddels nog steeds niet overtuigd bent van de AR Webshop, dan helpt misschien het volgende. Voor alle genoemde dieren heeft AR Webshop een uitgebreid assortiment. Alle producten worden na bestelling binnen twee werkdagen bezorgd. Bij leveringen vanaf 300 kilogram is de bezorging ook nog eens geheel gratis! Als dit nog niet genoeg is voor jou, kijk dan ook zeker nog even bij het palletvoordeel. Grotere afnemers betalen veel minder, namelijk!

lammerenmelk voor de jonge schapen

De lammerenmelk mag niet ontbreken in het dieet van een jong schaap. Naast deze voeding zijn er tal van andere voedingsmogelijkheden voor jonge en oude schapen. De AR Webshop kan jou ondersteunen in het maken van de beste keuze met betrekking tot het voedingsproduct dat het beste bij jou en jouw dieren past. De voedingsproducten voor schapen zijn maar een klein gedeelte van het totale aanbod van de AR Webshop. Voor alle dieren in de agrarische sector zijn er voedingsproducten beschikbaar. Ook zijn er, naast lammerenmelk, andere producten te koop, zoals zaaizaden en meststoffen. Aarzel niet langer en ga direct naar de website van de AR Webshop via de volgende link: arwebshop.nl”>www.arwebshop.nlarwebshop.nl.”> en profiteer van de genoemde voordelen!