Letselschade door verkeersongeval

Verkeer

Het is misschien wel een van de ergste dingen die je kan overkomen. Je bent lekker aan het autorijden en er komt zomaar iemand volle snelheid en die klapt vol op je. Je houdt hier een whiplash aan over en je kan niet meer werken voor een tijdje. Wat doe je nu. De mensen van Sap Advocaten weten wel raad met letselschade door verkeersongeval. Ze hebben al vele mensen mogen helpen met het vergoeden van hun schade. Ze doen dit dan ook al meer dan 25 jaar lang. Ze hebben in die tijd veel meegemaakt en ze kunnen je daarom goed begeleiden door het traject. 

Het pand van Sap Advocaten

Vrijdag 10 april is een magische dag voor Sap Advocaten. Op deze dag werd hun kantoor geopend in het voormalige pompstation. Dit is een rijksmonument. Dit pand heeft heel veel architectuurhistorie achter zich zitten en daarom is Sap Advocaten heel blij met hun kantoor. Er is zelfs een boek geschreven over het bedrijf. Dit boek heet “Van water tot SAP”. Het boek gaat over de geschiedenis van het pand en wat het nu is. Ook zijn ze met hun pand meerdere keren in de krant geweest. Dit pand is gevestigd in Amersfoort. Je kan hier altijd terecht voor vragen en gesprekken.

Sap

Het team

Het team van SAP Advocaten bestaat uit een grote groep advocaten en ondersteunende medewerkers. Deze mensen zijn heel gedreven en gaan iedere dag met plezier naar werk. Verder hebben ze allemaal goeie cursussen gevolgd en hebben ze een goede opleiding. Ze doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.