Maak de vakantiebeurs tot een succes

skipashouders bedrukken

De meeste mensen zijn wel eens naar een vakantiebeurs geweest, leuk om rond te kijken naar de verschillende vakanties die er worden aangeboden. Bied je als reisorganisatie een wintersportvakantie aan, wat is er dan leuker dan skipashouders bedrukken. Door deze cadeau te geven met het logo of de naam van je reisbureau, weet je zeker dat je bedrijf nog bekender wordt in de wintersport wereld. Maar je kunt de skipashouder ook cadeau doen als iemand bij het reisbureau een reis heeft geboekt. Een voordelige manier om reclame te maken voor je reisorganisatie op de piste.

Val op in de sneeuw

Naast dat je bedrijf opvalt met skipashouders bedrukken, wil je als reisorganisatie op een positieve manier opvallen. Hoe meer de skipashouder in lijn ligt met je bedrijf, hoe herkenbaarder je bent en wordt herkend. Laat daarom altijd de kleuren van je organisatie terugkomen in het drukwerk, wanneer je een logo hebt kun je deze ook laten drukken op de skipashouder. Gelukkig kunnen alle kleuren worden gedrukt, dit betekent dat je altijd de originele kleuren van je bedrijf kunt gebruiken. Hierdoor heb je altijd een perfecte en herkenbare skipashouder. 

skipashouders bedrukken

Grote of kleine afname

Van skipashouders bedrukken kun je ook gebruik maken als je een kleine afname wilt. Of je nu een grote online reisorganisatie hebt, of je hebt een buurt reisbureau in een dorp. Bij lavistarelatiegeschenken.nl is iedereen welkom, de kleine ondernemer is net zo belangrijk als een mega concern. Dit maakt het verschil met andere bedrijven, ook voor ander drukwerk ben je welkom in de webshop. Naast de skipashouders zijn er nog heel veel andere relatiegeschenken waarmee je bezoekers en relaties blij kunt maken. Bekijk het assortiment in de webshop, we weten zeker dat je een goede keuze kan maken voor een leuk geschenk.