Wilt u snel en voordelig pallets kopen? Zoek dan niet verder! Bij Pallet Spoed bieden wij een breed assortiment van houten pallets aan tegen een scherp tarief, zowel nieuwe pallets als gebruikte pallets. Wij leveren niet alleen voor zakelijke doeleinden, maar ook voor particulieren, zoals bijvoorbeeld palletbedden. Onze pallets zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zodat u deze kan toepassen in uw stelling, en uw bedrijfsruimte efficiënt kan inrichten. U kan pallets kopen vanaf al €3,98, en de levering is binnen 2 tot 3 dagen. Neem snel een kijkje in ons assortiment, en vind de pallet voor uw doeleinden.

Onze pallets

Pallets kopen? Pallet Spoed bied een verschillend assortiment aan pallets aan. Voor elk soort pallet zijn er verschillende afmetingen, designs, en gelden er verschillende draagvermogens. Indien nodig staan wij klaar om u in te lichten met informatie over welke pallets het beste bij uw type transport passen. Wij bieden de volgende pallets aan:

  • Houten pallets
  • CP pallets
  • Kunststof pallets

De houten pallet staat bekend om de hoge draagkracht, en uitmuntende kwaliteit. Indien het gewicht goed verdeeld is, heeft de pallet een draagkracht van maar liefst 2000 kilo. De houten pallet wordt het meest gebruikt omdat het hout makkelijk te recyclen is en dus milieuvriendelijk is. De pallet wordt gebruikt bij ruilhandel, internationale handel en als magazijnstelling. Deze pallets zijn behandeld volgens de ISPM 15-regeling om besmetting van het hout te voorkomen, omdat tijdens internationale reizen bepaalde levende organismen nog wel eens willen blijven zitten in het hout. Dit wil u natuurlijk voorkomen. 

Onze CP pallets zijn speciaal gemaakt voor de chemie-industrie. CP staat namelijk ook voor Chemische Pallet. Deze houten pallets zijn van licht gewicht en glad van structuur, zodat chemische stoffen niet hechten en de pallet gemakkelijk schoon te maken is. 

Onze kunststof pallets worden veelal gebruikt bij het transport van levensmiddelen omdat deze zeer licht zijn, vet- en vochtwerend zijn en eenvoudig te reinigen en steriliseren zijn.

Als u pallets wil kopen, kan u dus kiezen uit de verschillende soorten, en daarnaast zijn deze ook beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo zit er altijd wel een pallet bij geschikt voor uw doeleinden. 

Ook kan u euro pallets kopen op onze website. Deze pallets zijn goedgekeurd en veilig te gebruiken voor uw transport door heel Europa. Deze pallets zijn er zowel nieuw als gebruikt, beschikbaar in verschillende afmetingen en soorten.

Nieuw en gebruikt

Onze pallets zijn beschikbaar in zowel volledig nieuwe staat, als gebruikt. Als u gebruikte pallets kopen wil, moet u er rekening mee houden dat op deze pallets zichtbare beschadiging zit, maar dat deze nog wel volledig goedgekeurd zijn voor veilig gebruik. En vanzelfsprekend zijn deze nog voordeliger.

Heeft u een grote voorraad pallets nodig? Of wilt u maar een paar pallets kopen? Bij Pallet Spoed kan het allemaal, zo voordelig als het maar kan. Met ons grote assortiment aan pallets staan wij klaar om u te helpen met uw palletprobleem. 

U kan vrijblijvend een offerte aanvragen, of contact met ons opnemen maandags tot vrijdags tussen 9:00 en 17:00. Zo hopen wij wanneer u ons nodig heeft klaar voor u te staan.