Pennen met logo voor ondernemers

max max2Een goede tip die ik vandaag heb voor mijn mede ondernemers is het gebruik maken van pennen met logo voor marketing doel einden. Dit is een hele succesvolle maar ook nog eens een voordelige marketing strategie en dit is dan ook de reden dat hij zo goed is vind ik. Ik ben op het idee gekomen toen een van mijn goede vrienden en tevens ook mede ondernemer bij mij kwam omdat hij een nieuw bedrijf was begonnen. Hij had advies nodig met het trekken van nieuwe klanten en om de naam van zijn bedrijf bekender te maken en zo doende gingen we op het internet een beetje researchen en zo ben ik op het idee gekomen om pennen te gaan bedrukken.

Het was een goede optie

Het was een goede optie om pennen met loge te laten maken en dat bleek dan ook uit de max1resultaten. Binnen een week kreeg hij al een aanmelding die vertelde door te zijn verwezen door de pennen en dit aantal steeg alleen maar hoe langer het duurde. Nu krijgt hij gemiddeld acht tot twaalf aanmeldingen per maand die zijn doorverwezen door de pennen en zo zie je dus maar dat wanneer je even out of the box denkt dat het gelijk resultaat met zich mee brengt. Dit vergeten veel ondernemers en daarom leek het me leuk hier een artikel over te doen.