Schoonloopmatten voor mijn eerste eigen bedrijf

schoonloopmatten

schoonloopmattenSchoonloopmatten zijn raadzaam om te hebben in ieder bedrijf. Hierdoor heb jij namelijk een stuk minder werk aan het schoonmaken. Het houdt namelijk niet alleen veel vuil tegen, maar ook al het vocht. Daardoor heb jij nooit meer last van natte vloeren en piepende schoenen. Zelf heb ik een hele lange tijd op een kantoor gewerkt en ik weet hoe irritant het is als mensen voorbij lopen en het dat piepende geluid maakt. Dit kan best wel zorgen voor wat afleiding en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn eigen onderneming heb ik afgelopen maand flink laten groeien. Daarom heb ik nu ook voor het eerst mijn eigen ruimte en daardoor ben ik op zoek gegaan hiernaar. Eigenlijk had ik geen flauw idee waar ik dit aan kon schaffen, dus hiervoor ben ik eerst op internet gaan kijken. Daarbij kwam ik al snel uit bij iMatshop waar ik uiteindelijk ook een bestelling heb geplaatst.

Gepersonaliseerde schoonloopmatten

schoonloopmatten

Mijn schoonloopmatten heb ik laten bedrukken met het mijn logo. Hiervoor heb ik eerst een ontwerp naar hen opgestuurd, waarna ik van hen een voorstel ontving. Dit was nog mooier dan hoe ik het mij had voorgesteld, dus de keuze om te bestellen was dan ook snel gemaakt. Het plaatsen van mijn bestelling ging heel erg makkelijk en snel. Ik kon betalen op veel verschillende manieren en daarbij heb ik gekozen voor iDeal. Dit is namelijk makkelijk in het gebruik en daarnaast heb ik op die manier heel overzichtelijk wat ik allemaal uitgeef. De levering was ook erg snel, want ik had het pakket al binnen een maand in huis. Mocht jij nu benieuwd zijn of er ook iets voor jouw bedrijf bij zit, dan moet jij hier zeker eens een kijkje gaan nemen. Ik ben in ieder geval onwijs enthousiast en kan deze webshop aan iedereen aanraden.