Scootmobiel leasen Zoetermeer, hoe werkt dat?

Klaar voor scootmobiel leasen Zoetermeer? Dan ben je bij Fast & Furious scooters aan het juiste adres. Een scootmobiel kopen is een grote investering en niet iedereen beschikt over de mogelijkheden om zo’n groot bedrag in een keer te betalen. Daarom heeft Fast en Furious Scooters een leaseplan opgesteld. Leasen is een ander woord voor kopen op afbetaling. Hierdoor kun jij een nieuwe scootmobiel kopen zonder dat je in een keer het hele bedrag van de scootmobiel hoeft te betalen. Een voorwaarde om een scootmobiel te leasen in omgeving Zoetermeer is dat je minimaal 18 jaar oud bent en een vast inkomen hebt van minimaal €1000,- per maand.

Wat zijn de voordelen van een scootmobiel leasen Zoetermeer?

Voor een scootmobiel leasen Zoetermeer kun je het best terecht bij Fast & Furious, gevestigd in Alphen aan den Rijn. De scootmobiel prijzen zijn in onze winkels een stuk lager vergeleken met andere winkels. Voor minder dan €2000 heb je keuze uit een ruim assortiment aan scootmobielen. Daarnaast kunnen onze scootmobielen een stuk sneller dan vergelijkbare modellen en zijn ze voorzien van drie wielen. Bovendien kun je er bij Fast en Furious voor kiezen om je scootmobiel aan te kleden met verschillende extra opties, zoals een windscherm of een USB aansluiting. scootmobiel leasen Zoetermeer, dat kan via onze website geregeld worden, maar voor het bezichtigen van onze verschillende scootmobielen kun je ook altijd een kijkje komen nemen in onze winkel.

Bij scootmobiel leasen Zoetermeer betaal je iedere maand een vast termijnbedrag. De hoogte van dit termijnbedrag is afhankelijk van de leaseperiode waarvoor je kiest. De looptijd van ons leaseplan varieert tussen de twaalf, achttien, vierentwintig, zesendertig, achtenveertig, zestig en tweeënzeventig maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag wordt. De rente is voor alle looptijden even laag. Hierdoor weet je vooraf precies hoe lang je bezig bent met aflossen en hoeveel een scootmobiel leasen Zoetermeer precies gaat kosten. Een scootmobiel leasen heeft verschillende voordelen ten opzichte van kopen:

  • Je hoeft niet in een keer een groot bedrag neer te leggen
  • Je kunt op elk moment het resterende bedrag aflossen waardoor de lease verkort of beëindigd wordt
  • Je kunt meteen genieten van je aankoop

Genoeg redenen dus, om te kiezen voor scootmobiel leasen Zoetermeer. Onderneem daarom vandaag nog actie en lees snel verder.

Tijd voor scootmobiel leasen Zoetermeer!

In onze scooter webshop kun je eenvoudig een scootmobiel naar keuze selecteren met de accessoires die je er graag op of bij wilt hebben. Wanneer je aanvraag voor het leasen van de scootmobiel compleet is, wordt deze binnen 48 uur verwerkt. Als de leasemaatschappij de aanvraag heeft goedgekeurd, wordt het leasecontract per post of per e-mail naar je toegestuurd. Deze moet vervolgens ondertekend worden teruggestuurd via post of per e-mail. Zodra de aanvraag bij ons binnen is, wordt de scootmobiel besteld en maken wij hem rijklaar. Als er gekozen is voor verzenden van de scootmobiel, dan neemt de transporteur contact met je op om een tijd en datum af te stemmen. Wil jij een scootmobiel leasen in omgeving Zoetermeer? Lease dan nu jouw scootmobiel via:fastfuriousscooters.nl/” style=”text-decoration:none;”> www.fastfuriousscooters.nl