Mijn man heeft al jaren een eigen bedrijf. Hij heeft namelijk zijn passie, het maken van kaas, omgezet in zijn werk. Hij maakt ontzettend lekkere kaas en de kaas is zeker een hit bij ons in het dorp. Omdat de kaashandel zo goed loopt heeft hij vorig jaar besloten om te gaan uitbreiden. Zo heeft hij de kaasfabriek geprofessionaliseerd. Ook heeft hij een aantal mensen in dienst genomen die hem kunnen ondersteunen in het bedrijf. Het leuke aan de kaas die mijn man maakt is dat hij er altijd een bijzonder ingrediënt aan toevoegt. Zo heeft hij een kaas waar hij pesto door heen heeft gedaan, dit is natuurlijk een absolute hit onder de pesto liefhebbers. Ikzelf houd ontzettend veel van pittig eten. Hij heeft daarom speciaal voor mij een kaas gemaakt met chili vlokken er door heen. Hij had verwacht dat deze bij andere mensen niet perse in de smaak zou vallen maar niets bleek minder waar. De pittige kaas is een van de bestsellers van de kaaswinkel. Ik vind het erg leuk dat mijn man zo enthousiast is over zijn passie en ik help hem dan ook waar het kan. Laatst kwam hij op het idee om de kaas beter te verpakken. Nu doen we dit vaak in een stuk papier, wat er voor zorgt dat de kaas langer vers blijft. Toch is het verpakken met de kaas van plastic beter voor het behoud van de smaak. Ik heb hier vrij weinig verstand van dus ik ben op onderzoek uitgegaan op het internet. Ik heb heel veel verschillende informatie gelezen over het verpakken van kaas en uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat de kaas verpakken in topseal folie de beste optie is. Ik wilde deze topseal folie dan ook het liefste zo snel mogelijk bestellen. Ik ben op zoek gegaan naar een winkel waar ze dit verkochten en zo ben ik na een goede tip terechtgekomen op de site van viv.nl. Via deze site heb ik een grote hoeveelheid topseal folie besteld en het duurde gelukkig niet lang voordat deze binnen was.

Topseal folie voor het verpakken van kaas om de goede smaak te behouden

Ik heb de topseal folie dus via deze site besteld. De folie kwam al snel binnen en dit was erg fijn. We verpakken nu alle kazen in het bedrijf met deze folie en het is zeker waar dat de smaak van de kaas zo beter gewaarborgd kan worden. Ook onze klanten zijn erg positief over de nieuwe manier van verpakken. Het is dus zeker een geslaagde actie van mij geweest om mij hier in te gaan verdiepen.

Een goede upgrade voor ons bedrijf

Ik ben dus erg tevreden over de topseal folie die ik via deze site heb besteld. Als u ook graag topseal folie wilt bestellen dan raad ik u aan om:

  • deze site eens te bezoeken
  • de verschillende producten eens te bekijken
  • eventueel contact op te nemen met een van de medewerkers als u dringende vragen heeft

Ik hoop dat u net zo tevreden bent als ik.