Ik vind het altijd heel erg belangrijk om er een beetje leuk uit te zien op mijn werk en in mijn privé leven, maar dat is voor mij niet heel erg makkelijk. In mijn privé leven kan ik natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe ik er nou eigenlijk bij ga lopen, maar als ik naar het werk ga heb ik eigenlijk wel een paar regels waar ik mij dan aan moet houden. Ik doe niet heel erg apart werk, maar ik moet wel gewoon bepaalde dingen dragen. Ik werk namelijk in de bouw en alles wat we daar eigenlijk dragen is puur gericht op de veiligheid van ons en niet op hoe het er nou eigenlijk uit komt te zien. Ik ben er dus wel heel erg mee bezig met hoe ik er nou eigenlijk bij loop en ik ben dan ook zeker bezig om daar een beetje op te letten. Ik kan mijn kleding soms nog wel een beetje aanpassen, maar ik vind de schoenen gewoon echt vreselijk die ik op het werk moet dragen en ik ben dan ook opzoek naar een oplossing daarvoor. Ik stond laatst met een collega te praten en die had het over werksneakers en dat vond ik eigenlijk wel heel erg interessant. Ik had natuurlijk geen idee waar ik die werksneakers nou eigenlijk zou kunnen kopen en ik besloot maar gewoon op het internet opzoek te gaan naar werksneakers. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben naar werksneakers kwam ik op een gegeven moment op de site deveiligheidsschoen.nl terecht en daar was ik eigenlijk gelijk al heel erg enthousiast over. Deze site vond ik heel erg overzichtelijk en het aanbod aan werksneakers was op deze site gelukkig ook al heel erg groot. Ik vond het heel erg fijn dat het aanbod voor werksneakers hier zo groot was, want dan had ik nog een beetje keuzes tussen de schoenen die ik wel en niet leuk vond. Ik had al erg snel echt het perfecte paar werksneakers gevonden en ik vond het wel een goed idee om die maar gewoon gelijk te gaan bestellen. Ik ben heel erg blij dat ik uiteindelijk op deze site terecht ben gekomen en ik kan ook echt niet wachten tot ik mijn oude schoenen niet maar aan hoef te doen.

Ik heb op deze site hele mooie werksneakers kunnen kopen

Ondertussen loop ik nu al een maand op de werksneakers rond en ik vind het echt gewoon helemaal geweldig. Het zijn hele goede schoenen en de kwaliteit is dan ook heel erg goed. Ik vind het erg fijn dat ze er dus ook gewoon nog leuk uitzien en ze zijn ook nog gewoon veilig.

Ik ben heel erg blij dat ik nu eindelijk mooie schoenen aan kan op mijn werk

Heeft u ook interesse in dit product, dan kunt u:

  • Even naar de site deveiligheidsschoen.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Kijken of er ook een schoen voor u bijzit

Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf