Zou u ook het liefst een budget crematie willen?

Ik kwam de afgelopen jaren veel over de vloer bij een gezin bij mij in de buurt. Dit gezin had het niet zo gemakkelijk, want de vader was al een tijdje redelijk ziek. Ik kwam daarom langs om regelmatig te helpen met alle dingen die je maar kunt bedenken, een soort mantelzorger ben ik daar geworden. Ik ging bijvoorbeeld helpen met de was doen of ik bracht wat eten langs. Soms ging ik ook boodschappen voor ze halen, want deze familie heeft het niet zo breed. Sowieso wonen we in een buurt waar er niet heel veel welvaart is, dus deze familie was geen uitzondering helaas genoeg. Na een tijdje ging het slechter met de toestand van de vader en nar een ziekbed dat niet heel lang heeft geduurd is deze beste man helaas overleden. Dit was een grote schok voor de familie, dus ik ben hier ook weer veel langsgekomen om te kijken waar ik ze mee kon helpen, bijvoorbeeld met een budget crematie. Een budget crematie is voor deze familie essentieel, want zoveel hebben ze niet om uit te geven maar een crematie is iets waar je toch niet omheen kunt. Ik heb de taak van het regelen van een budget crematie op me genomen en ik ben op het internet gaan zoeken of ik iets kon vinden wat bij deze familie past. Het is naar mijn mening belangrijk om hier wat tijd in te stoppen, omdat het niet om zomaar iets gaat. Een budget crematie is net zo waardevol als een normale crematie en het is voor zo’n familie erg belangrijk dat er op een fijne manier afscheid kan worden genomen. Dus met een aantal eisen ben ik op het internet gaan zoeken en ik kwam uiteindelijk uit op de website van uitvaarterzorgingdeverbinding.nl, waar ze budget crematie aanbieden. Wat mij opviel was dat, ondanks dat het een budget crematie is er veel aandacht is voor wat er belangrijk is voor de nabestaanden, dit vond ik fijn om te lezen want dat is iets wat ik deze familie natuurlijk van harte gun. Ik heb ook nog even gebeld met dit bedrijf en hierdoor was ik ervan overtuigd dat dit een goede organisatie is voor wat ik zoek.

Ik was erg tevreden met de budget crematie die dit bedrijf verzorgde

Met het regelen van de uitvaart werkten wij dus samen met het bedrijf dat de crematie verzorgde en dit ging allemaal in goed overleg. We hebben er een mooie dienst van gemaakt en er is goed rekening gehouden met wat de nabestaanden van de overleden man graag wilden. Dit deed mij goed, want dit vond ik erg belangrijk voor deze mensen. Ik heb na de tijd nog aan het gezin gevraagd of het allemaal naar hun wens was geweest, en ze konden mij bevestigen dat zij dit ook erg prettig hadden gevonden.

Bent u ook op zoek naar een waardig maar goedkoop afscheid?

Dan kan ik u deze organisatie aanraden. Al met al kan ik zeggen dat:

  • Deze mensen u goed helpen.
  • De prijs erg gunstig is.
  • Er rekening worden gehouden met de wensen van de klant.

Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.