Ik vind het altijd erg lastig wanneer de belasting mkb ingevoerd moet worden. Doordat ik dit liever niet zelf doe loop ik altijd achter, vervelend natuurlijk aangezien de belasting dan zelf een voorstel doet wat nooit in het voordeel werkt bij me. Nu dat ik er een beetje klaar mee ben om continu een boete te krijgen wegens het niet op tijd invoeren ben ik gaan zoeken in de hoop een bedrijf te vinden die het voor mij kan doen. Dit scheelt me dan onwijs veel tijd waardoor ik andere dingen kan doen wat ik al een lange tijd niet meer heb gekund.

money-gold-coins-finance-300x199

Nu dat ik op het internet ben gaan zoeken in de hoop een geschikt bedrijf ervoor te vinden ben ik terecht gekomen bij M.Visser belastingadvies. Dit bedrijf weet namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is dat de belasting op tijd wordt ingevoerd om zo een boete te voorkomen. Het voordeel wat ik heb is dat ze gevestigd zijn in het mooie Beverwijk, ongeveer tien minuten rijden vanaf het kantoor!

Snel geregeld

Door telefonisch in contact te komen met dit bedrijf is het voor mij duidelijk geworden om eens langs te gaan. Dit heb ik natuurlijk niet laten liggen en heb ervoor gekozen om belasting mkb voortaan bij hen langs te brengen! logo-m-visser