BTL realisatie: aanleg daktuinen

Je ziet het steeds meer voorbij komen: groene daken, ook wel een daktuin genoemd. Aanleg van daktuinen is mogelijk bij BTL. Maar wat zijn de grootste voordelen van deze daken? In de eerste plaats speelt het een belangrijke rol bij de verstedelijking in Nederland. Daarnaast draagt een daktuin bij aan waterbeheer en de verkoeling in een bebouwde omgeving. Daarnaast vergroot een groendak de biodiversiteit en kan de natuur in de stad volop ontwikkelen. Ook lost de daktuin fijnstofproblemen op. Groene daken zijn dus steeds meer in opkomst en voor de aanleg van daktuinen zijn er ook heel wat mogelijkheden. BTL kan dit voor jou realiseren.

Aanleg daktuinen: expertise op ieder gebied

Een groot voordeel van BTL is de aanwezigheid van veel experts op allerlei gebieden. Er wordt niet alleen gewerkt met architecten en projectontwikkelaars, maar ook met experts op het gebied van landschap, bomen, planten en klimaat. De aanleg van daktuinen is niet zomaar een project: het vraagt om veel specialistische kennis. Onder andere van dakbedekking, gevelaansluiting, waterhuishouding, dakopbouw en beplanting. BTL gebruikt hoogwaardige materialen voor iedere constructie. Hierdoor voldoet iedere oplossing aan de bouwtechnische eisen. Op basis van deze eisen wordt een creatief en vakkundig ontwerp gemaakt. 

Bij BTL wordt niet alleen gekeken naar de eisen, maar ook naar een slimme en veilige manier van werken. Op deze manier is er geen sprake van vertraging en dus onnodige extra kosten. Uiteindelijk werkt BTL aan de aanleg van daktuinen voor een duurzaam en groen resultaat waar bewoners en andere belanghebbenden lang van kunnen genieten en profiteren.