Een efficiënte en voordelige manier om pallets te verplaatsen

Bij de distributie en verplaatsing van artikelen binnen een bedrijf is het van belang dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurt. Hoe sneller dit kan gebeuren, hoe voordeliger dit zal zijn voor de verkoop van producten. Een handig hulpmiddel hierbij is de bt pompwagen. BT is een Zweeds merk gespecialiseerd in het maken van handpallettrucks, ofwel pompwagens. Doordat BT dit concept ruim 60 jaar geleden heeft uitgevonden, biedt dit merk een verscheidenheid aan palletwagens door de grote mate van ervaring en expertise. Denk hierbij aan elektrische wagens of bijvoorbeeld diesel. Van (grootschalige) distributiecentra, tot een verhuizer die pallets moet verplaatsen, een pompwagen is voordelig voor elke klus.

Waar kan de klant nog meer voordeel aan hebben?

Wanneer u een pompwagen nodig heeft, is het van belang dat dit voordelig is voor u als klant. Denk hierbij aan dat u niet direct nieuw koopt, maar bijvoorbeeld tweedehands. Op deze manier hoeft u niet veel geld uit te geven voor een eventueel eenmalig gebruik van een wagen. Tweedehands gebruik is uiteraard voordeliger dan nieuwkoop en kan dus voordelen bieden voor een groot bedrijf dat meerdere wagens wilt inkopen. Maar ook voor degene die minder groot hoeft in te kopen zijn er voordelen verbonden aan leasen, omdat dit geld spaart en de klant vervolgens niet wordt opgescheept met de pompwagen na gebruik.

Maak de milieubewuste keuze

Ook wanneer u zelf een heftruck of pompwagen in bezit heeft die u niet meer nodig heeft, zijn er opties om deze te verkopen. Zo kan deze door een volgend persoon worden gebruikt wat beter is voor het milieu en voordelige prijzen in stand houdt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de heftruckdiscounter. Middels het inkopen en verkopen van gebruikte heftrucks zal zo een lage prijs rendabel blijven en blijft er minder afval over. Het is dus zowel voordelig voor het milieu als voor de klant. Ook is het niet altijd nodig om een heftruck met een malfunctie weg te gooien of te verkopen, omdat u ook losse onderdelen kunt vervangen. Dit scheelt in kosten en verlengt de levensduur van de pallettruck.