Financieel adviesbureau nodig?

Financieel adviesbureau nodig om jouw financiële plaatje tot zijn recht te krijgen? Bekijk dan eens de website Van de Vries financieel advies.

Dit bedrijf staat erom bekend wegens hun goede service in het verwerken van de belastingaangifte en niet te vergeten het verzorgen van de voorlopig teruggave. Wanneer dit correct is ingevoerd hoef jij je dus geen zorgen te maken dat er achteraf nog een aanslag op komt. Doordat hun gespecialiseerd zijn in het verwerken van een belastingaangifte weet jij zeker dat dit klopt, uiteraard kunnen hun niet bepalen of dat je terug krijgt of moet betalen. Dit ligt geheel in de handen van de belasting, echter zorgen hun ervoor dat alles goed wordt ingevoerd.

Snel waargemaakt!Header-974x150-3

In de eerste instantie zat ik er totaal niet op te wachten om er een ander bedrijf aan te pas laten aangezien ik niet wilde hebben dat mijn financiële gegevens op straat komt te liggen. Doordat hun mij hebben verzekerd dat er puur gewerkt wordt met geheimhouding gaf mij het een goed gevoel. Ik heb er dan ook voor gekozen om de eerste voorlopige aangifte via hun te wagen, puur uit feit om in te zien of dat het geschikt is of niet. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat ik het voorgaande jaren verkeerd heb ingevoerd waardoor ik teveel heb moeten betalen! Dankzij hun krijg ik nu een leuk bedrag terug over het afgelopen jaar. Financieel adviesbureau of beter gezegd als Van De vries financieel advies weet hoe dat het werkt! 

5099605109_2ff8a9778b_o-300x200