Geef de boekhouding uit handen met een boekhoudpakket

Boekhoudpakket

Als je men vraagt wat ze een minder leuke taak vinden om te doen, zal je vaak de boekhouding als antwoord krijgen. Je moet namelijk heel precies iemands uren berekenen en controleren of alles klopt. Daarnaast zullen er soms voor bepaalde medewerkers bepaalde belastingen en dergelijke verrekend moeten worden. Elke medewerker bekijkt natuurlijk zijn of haar loonstrook om te controleren of alles klopt. Wanneer er iets niet klopt, zullen ze hier meteen iets van zeggen en voortaan nog beter controleren. Het is dus zeker aan te raden om de boekhouding uit handen te geven door middel van een boekhoudpakket.

Boekhoudpakket

Boekhouding van Kleisteen

Kleisteen is een bedrijf waar je terecht kunt voor het uit handen laten nemen van de boekhouding. Er zijn drie boekhoudpakketten waar je uit kunt kiezen. Dit zijn het standaard pakket, het premium pakket en het PRO pakket. De eerste dertig dagen mag je het boekhoudpakket altijd gratis uitproberen. Het standaard pakket is al een erg compleet pakket. Hier zit ook relatiebeheer en online facturering bij inbegrepen. 

De soorten pakketten 

Met het standaard pakket kun je online facturen mailen, bonnetjes uploaden met je smartphone, banken inlezen en afboeken, investeringen boeken en (met smartphone) uren registreren. Als je kiest voor het premium pakket, kun je naast al deze functionaliteiten nog uren factureren, artikel lijsten en abonnementen invoeren en factureren, rechten en rollen voor medewerkers instellen en vreemde talen en valuta implementeren. Met het PRO pakket kun je ook nog voorraadbeheer en inkoop en verkoop bijhouden.