Interessant: zelf je laptop samenstellen

6Mijn vijftiende bericht wijd ik aan een voor mij redelijk nieuw fenomeen, al zal het voor anderen misschien al langer bekend zijn. Het concept van je laptop samenstellen, geheel naar eigen wensen en voorkeuren, mag voor mij dan nieuw zijn – maar BTO doet dit inmiddels al vijftien jaar. 

Maatbouw in laptops

7BTO is de firma waar ik mijn eigen samengestelde notebook heb aangeschaft en waar ik zeer tevreden over ben.  Het is onderdeel van het overkoepelende bedrijf N4ALL, dat al sinds 2000 aan en met dit concept werkt. BTO staat mijns inziens niet toevallig voor build to order, een constructie die wel vaker in de computertechnologie wordt toegepast. Immers, je kunt bij dit bedrijf al je wensen voor een notebook doorgeven en pas daarna wordt deze voor je gebouwd. 8Begrijp je de voordelen die dit biedt? Op alle denkbare terreinen kun je zodoende van je eigen wensen uitgaan. De foto’s die ik her en der aan dit bericht heb toegevoegd bewijzen dat, ze tonen aan op welke manieren je invloed kunt hebben op het eindresultaat van je uiteindelijke computer. De computer is geheel eigenhandig – maar ook met altijd hulpvaardige medewerkers aan de andere kant van het scherm – zeer gemakkelijk samen te stellen via het web.

9Sterker nog, ik denk dat een eigen laptop samenstellen nog nooit zo gemakkelijk was. Het bedrijf komt je echt tegemoet in de vrijheid je eigen notebook te creëren en in de service en met het gemak waarmee dit gebeurt. Het is dan ook niet zonder reden dé maatbouw laptopspecialist van Nederland.