Keycord bedrukken via de website van Max keycords

logo (11)

Indien je binnenkort deelneemt aan een beurs dan is het natuurlijk een goede voorbereiding om een keycord bedrukken. Dit kan snel en goedkoop via Max keycords. Het is namelijk mogelijk om snelle keycords te bestellen die je al binnen 3 werkdagen bij jou thuis ontvangt. Of, wat dacht je van goedkope keycords die je al vanaf 29 euro cent kunt bestellen. Of, wat vind je trouwens van het feit dat je ook middels een kleine oplage een bestelling bij hun kunt plaatsen? Dit is al mogelijk bij een bestelling vanaf 50 stuks. Bekijk ook vooral eens de website voor de luxe keycords die ze hiernaast nog aanbieden op de website van Max keycords.nl.

36271_download (3)

Bekijk eens de website voor deze keycords die bedrukt zijn. Wellicht dat je geïnspireerd bent geraakt door deze keycords of dat je op de website zelf nog andere items ziet.

36273_referentie-budget-lowlands

Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Kijk eens op de website van deze relatiegeschenken aanbieder. Je krijgt er niet alleen bedrukte keycords, maar ook bedrukte aanstekers of petjes voorzien van het logo van een bedrijf. Je kunt het zo gek niet verzinnen en Maxilia biedt het aan via een van hun websites. Wat vind je trouwens van de vele voordelen die zij standaard bij een bestelling aanbieden? Zo heb je gegarandeerd een gratis blanco sample en een gratis drukproef. Maar, ook een gratis logo service en je mag zelf de korting bepalen. Ook heb je de keuze uit een aantal aanbiedingen waarop je 15 procent korting krijgt die nog een aantal dagen geldig zijn.