Zij bestelde de bedankjes die erg werden gewaardeerd

Mijn schoonoon is zijn eigen landbouw- onderneming gestart. uiteraard help ik hem met de opstart omdat ik zelf ook jaren lang in deze sector mijn eigen onderneming heb gehad. Voor de opening van zijn bedrijf zijn er een hoop mensen langs geweest, en ook kwam ik hier een aantal bekenden van mij tegen. Door de mensen met een klein gebaar naar huis te sturen bouw je al aan de klantenbinding attendeerde ik mijn schoonzoon. Hiervoor kun je bedankjes bestelen en zodra er iemand naar huis gaat kun je dit geschenk aanbieden. Mijn dochter heeft hier direct werk van gemaakt en is op de site van memoriae.nl terecht gekomen.

Niet alleen voor zakelijk gebruik

Hier heeft zij erg leuke bedankjes besteld die zijn voorzien van bloemenzaadjes, toepasselijker kan haast niet en net even dat beetje anders dan de standaard relatiegeschenken die je normaal gesproken kunt verwachten. Het werd dan ook erg gewaardeerd door de klanten en daarom heb ik de opdracht van mijn dochter gekregen om deze absolute aanrader te plaatsen op mijn site. Neem daarom zelf eens een kijkje om te zien wat ik bedoel. Dit is zeker ook voor privé gebruik erg aan te raden voor welke feestje je ook maar te vieren hebt. Dankzij de snelle levering en de lage kosten is dit bereikbaar voor iedereen! Leuk om iets speciaals weg te mogen geven! Dit komt toch bij iedereen goed aan?!