Bent u op zoek naar een Magento webwinkel? Dan leest u het juiste bericht, want Magento is één van de meeste gebruikte webwinkel-systemen van de wereld. Zo is één van de voordelen van een Magento webwinkel is dat er vele extra en basis functionaliteiten zijn.

 

Eén van de aantal basis functionaliteit is bijvoorbeeld aanbiedingen maken voor specifieke producten, geen verzendkosten rekenen en ruim aanbod in betaalmethodes. Dit zijn allemaal functionaliteit die allemaal automatisch in te stellen zijn op bepaalde producten in uw Magento webwinkel.

 

Daarnaast is elke Magento webwinkel uit te breiden met extra modules die eenvoudig te implementeren is. Ook worden deze extra modules uitgebreid worden doordat Magento webwinkels gebruiken maken van een open source software. Dit zorgt ervoor dat uw Magento webwinkel altijd met de tijd meegaat.

 

Magento webwinkel is eenvoudig te beheren

 

Veel gebruikers van een Magento webwinkel ervaren het control panel als zeer gebruiksvriendelijk en handig. Wanneer u inlogt ziet u direct een overzicht van al uw orders over de afgelopen periode in een grafiek. Dit geeft u dus direct een goed beeld van de ontwikkeling van uw verkopen.

 

Daarnaast kunt u ook eenvoudig aanpassingen doen op uw nieuwe producten of bestaande producten. Het geldt ook voor het beheren van uw klanten, want het controlpanel geeft u ook een overzicht van al uw klanten. Neem daarom vandaag contact op met Jaagers en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.