heftruck

heftruckPas geleden sprak ik een ondernemer. Dit is een klant van mij en hij heeft een eigen magazijn met veel mensen in dienst. Ik had het toen met hem over het heftruckcertificaat en dit vond ik toch wel erg interressant. Mensen die hij aanneemt moeten namelijk in het bezit zijn van zo’n certificaat en hier moeten ze ook speciale les in krijgen. Je hebt hier speciale rijscholen voor die ervoor zorgen dat mensen hun certificaat halen. Binnen de logistieke sector is dit echt een must. Een heftruck is een veelgebruikt transportmiddel in een magazijn en daarom moet een werknemer dit zeker hebben. Werken zonder dit certificaat mag ook niet. Dan krijgt de werknemer te maken met de arbowet.

certificaatMijn klant vertelde me dat hij regelmatig mensen op sollicitatiegesprek krijgt die dit certificaat niet hebben maar wel erg gemotiveerd zijn. Deze mensen wil hij dan wel aannemen maar ze moeten dan eerst het certificaat halen. Dit wil hij dan best voor ze betalen en hij laat ze dan lessen bij rijschool Wesseldijk. Hier krijgen ze de beste les en hij weet dan zeker dat ze slagen. Pas geleden deed hij dit weer en daardoor kon hij een gemotiveerd persoon aannemen.

Geweldige lessen!heftruckcertificaat

Het heftruckcertificaat halen bij rijschool Wesseldijk is echt een aanrader. Zij zorgen er voor dat veel mensen in een keer slagen. Dit vertelde mijn klant pas geleden ook. De mensen die hij hier op cursus laat gaan slagen vrijwel allemaal in een keer.