administratiekantoor-amstelveen-logo

Het bedrijf waar ik werk kampt met een administratieprobleem. We zijn namelijk gegroeid als bedrijf, in elk opzicht. Overigens is dit wel een positieve groei. Dit betekend ook dit de administratie meer wordt, en er dus meer aandacht aan besteedt moet worden. Ik kreeg vervolgens de opdracht van mijn baas om een Administratiekantoor Amstelveen te zoeken, die ons kan helpen met het probleem.

Zoeken  grafieken

Op internet zocht ik naar: ‘Administratiekantoor Amstelveen’, waar vervolgens veel resultaten uitkwamen. Dit was een groot voordeel voor mij, omdat ik nu weet dat er administratiekantoren zijn die ons mogelijk kunnen helpen. Echter kan een bedrijf ons als beste helpen. Daarom ging ik ook eens zoeken in mijn netwerk, om te kijken of mensen een goede en vertrouwelijke administratiekantoor kennen. Na het onderzoekje op internet en rondvragen in mijn omgeving is het voor mij al snel duidelijk geworden. Bennet’s Finance & Advice is het beste bedrijf die ons op dit moment kan helpen. Mijn netwerk heeft goede relaties met dit bedrijf, en is tevreden over de samenwerking. Ook op internet steken ze ver boven de rest uit, en bieden ze het stukje extra waar ik naar op zoek was. Al deze factoren samen maken het natuurlijk aantrekkelijk en vertrouwd om hier onze administratie te laten doen.

Contactbennet-administratie

Toch wilde ik iets meer informatie over het bedrijf. Dit was geen probleem, want al mijn vragen werden netjes via de telefoon beantwoord. Super bedrijf! We kunnen niet meer zonder Bennet’s Finance & Advice.