Neem eens een kijkje bij dit accountantskantoor amsterdam

wilbon-logo

Ik kreeg de opdracht van mijn baas om een accountantskantoor amsterdam te zoeken, of in de buurt van Amterdam. We zijn namelijk flink gegroeid als bedrijf en zien veel administratieve fouten over het hoofd. Dit mag absoluut niet gebeuren, omdat de administratie van hoog belang is binnen ons bedrijf. Nu kunnen we ook een extern accountantskantoor amsterdam inhuren, omdat we dit ons kunnen veroorloven. Alleen ligt het meer bij een vertrouwelijke kwestie bij ons in binnen het bedrijf. We hebben dit al eens eerder geprobeerd, alleen liep de samenwerking niet goed tussen ons en het andere bureau.

Zoekenbelastingadviseur-wilbon

Om het perfecte accountantskantoor voor ons te zoeken, kijk ik op internet rond naar de verschillende bedrijven. Ook vraag ik rond in mijn omgeving, of er iemand hier ervaring mee heeft. Uiteindelijk, na wat zoeken en op aandringen van mijn omgeving, kwam ik uit bij Wil Bon administratiekantoor. Ze zijn veruit de beste in wat ze doen en hebben zeker mijn vertrouwen weten te winnen. Mijn netwerk heeft namelijk goede samenwerkingen gehad, en op internet staken ze ook ver boven de rest uit. Ik legde dan dit idee ook bij de baas. Hij vertelde me dat ik een afspraak moest inplannen met het bedrijf, om de mogelijkheden te bespreken.

Gesprekkenaccountant-wilbon

De gesprekken verliepen soepel en duidelijk. Het kantoor wist duidelijk wat ze voor ons konden betekenen, en stonden er zelfverzekerd in. We kunnen ons geen beter bedrijf bedenken dan Wil Bon op dit moment. Ook gaan we ze zeker aanraden bij vrienden en familie