Administratie is ontzettend belangrijk voor iedere onderneming. Het is ook ontzettend belangrijk om een professioneel administratiekantoor te hebben. Een goed administratiekantoor levert namelijk geld op, in plaats van dat het geld kost. Gelukkig heb ik een professioneel bedrijf genaamd; APJ administratiekantoor. Administratiekantoor Houten is erg professioneel en levert keer op keer goed werk. Zodra er wat is kan je altijd contact met ze opnemen en vaak word het dezelfde dag nog gedaan. Service vind ik erg belangrijk en gelukkig beschikt dit bedrijf daarover.

Op Google word het bedrijf hoog aangeschreven. Zo zijn zij goed vindbaar op ”administratiekantoor Houten” en dat is niet zonder reden. Er staan namelijk veel goede recensies over dit bedrijf. Zo staat er dat zij een goede service hebben, scherpe prijzen hanteren en kwaliteit leveren, dus wat wil je nog meer?

Maandelijkse verslagen

Maandelijks ontvang ik een lijst met de werkzaamheden. Hierin kan je duidelijk zien wat er is gedaan. Tevens word alle boekhouding gedaan. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Op de website staat veel informatie over de werkwijze van APJ. Zo krijg je een duidelijk beeld van het bedrijf. Mocht je toch vragen hebben, dan kan je altijd contact met ze opnemen. Volgens mij zijn zij het beste administratiekantoor in Houten!