Factoring binnen 24 uur in orde hebben, dat kan toch niet? Dit was mijn eerste opmerking toen iemand mij vertelde over de diensten van Finqle. Echter heeft mij dit wel erg nieuwsgierig gemaakt en daarom ben ik eens op de website gaan kijken. Al snel kreeg ik hier een goed gevoel bij en besloot ik om ook klant te worden van deze onderneming. Gelukkig werkt alles erg overzichtelijk en nadat ik was aangemeld, kon ik mijn eerste factuur uploaden. De manier van factoring werkt als volgt, nadat je jouw factuur hebt ingediend. Dan kun je binnen 24 uur jouw factuurbedrag al op je rekening zien. Finqle heeft dan jouw factuur overgenomen en zal vervolgens achter jouw debiteur aangaan. Dit houdt in dat je zelf dus geen omkijken meer hebt naar een openstaande post. Je wordt op de hoogte gehouden van je debiteur en je hebt altijd inzicht. Hierdoor heb je altijd je debiteurenadministratie op orde.

Factoring

Factoring, ik wil niet meer anders

Sinds ik mijn factoring over laat aan Finqle, wil ik eigenlijk niet meer op een andere manier werken. Want het scheelt mij enorm veel tijd en ik kan er te allen tijde van op aan dat mijn facturen worden voldaan. Vandaar ook dat ik mijn complimenten over dit bedrijf als aanrader achter laat op dit blog. Ik ben dan ook zeer content dat ik dit adres als tip heb gekregen van een goede bekende van mij.

Ben jij ook ondernemer? Een startende ondernemer als zzp of in de MKB? Dan is het zeker een aanrader om eens op de website te kijken. Je kunt direct zien wat je kunt verwachten. Wanneer je van de diensten van dit bedrijf gebruik maakt, dan heb je meer tijd over om te ondernemen. Kortom, alles wordt een stuk makkelijker voor je gemaakt. Bovendien, je bent er zeker van dat je geen inkomsten misloopt.

Factuur