Reclame is één van de grootste communicatiemiddelen

Reclame is erg belangrijk voor je bedrijf, vooral als startend bedrijf. Je kunt beter goed uitzoeken welke reclame bij je past en goede reclame maken, dan dat je zo snel mogelijk reclame gaat maken en dat de boodschap niet goed overkomt. SIZO kan je hierbij helpen, zij kijken naar wat je nodig hebt als bedrijf en wat bij je past. Over SIZO Signs gesproken, zij staan zelf ook voor de toekomst van advertenties. Ze hebben de nieuwste reclame voor je uitgestippeld en weten wat er op dit moment speelt in de reclame wereld en wat je wel en niet moet doen als startend bedrijf. 

Lichtbakken als reclamebord

Lichtbakken kunnen bijvoorbeeld iets voor jouw als bedrijf zijn. Een lichtbak is een bak waarin licht aanwezig is, met hierop een doorzichtige plaat met uw bedrijfsnaam of reclameboodschap. ’s Avonds springen de lampen in de reclame lichtbak aan en uw bedrijfsnaam blijft ook tijdens de donkere uren zichtbaar. Daardoor ben je als bedrijf dus vierentwintig uur per dag zichtbaar. Zo kunnen mensen ook ’s nachts zien dat je als bedrijf bestaat en de dag erna bijvoorbeeld besluiten om jouw bedrijf te bezoeken of online op te zoeken op internet. Dit kan dus een goed hulpmiddel zijn om reclame te maken. 

Maak de lichtbak niet te fel

Lichtbakken zijn de laatste tijd wel vaak in het nieuws geweest, omdat ze wel eens ongelukken veroorzaken. Er zijn lichtbakken die zo fel zijn, dat je er ’s nachts afgeleid door kan raken. Als je dan afgeleid raakt door zo’n lichtbak, kan het voorkomen dat je daarna het stuur niet meer onder controle hebt en hierdoor kun je van de weg raken en ergens tegenaan rijden. Daarom mogen de lichtbakken aan de snelweg en normale wegen niet meer te fel zijn, zodat er geen ongelukken meer veroorzaakt kan worden door een lichtbak. Dus stel je kiest voor een lichtbak, stem dan goed af met degene die de lichtbak bedient, dat deze niet te fel aanstaat in de laatste uurtjes.