Werkervaring nodig hebben

Bij veel vacatures staat dat je al werkervaring nodig in een soortgelijke functie om pas in aanmerking te komen voor de functie. Dit is ook zo bij de vacature wordpress developer. Dit gebeurd heel vaak maar ook bij banen die eigenlijk zijn bedoeld voor mensen die net afgestudeerd zijn, maar hoe kunnen die al zo lang werkervaring hebben? Als student is het handig om te weten dat je werkervaring nodig hebt om bij een bedrijf aan de slag te gaan. Ze kunnen namelijk proberen tijdens hun studie een bijbaan te vinden die aansluit bij hun vakgebied. Daarnaast kunnen ze ook proberen of ze bij hun stageplek kunnen blijven werken. Dan hebben ze meteen een baan maar bouwen ze ook werkervaring op. 

Vacature bij stuurlui

Als je dit dus als student hebt gedaan kun je wel solliciteren op de vacature bij www.stuurlui.nl. Als je namelijk al werkervaring hebt met een soortgelijke functie heb je ook al ervaring met alle technologie die het bedrijf gebruikt. Daarnaast zit het bedrijf in Utrecht wat goed te bereiken is voor studenten. Ook kom je te werken in een jong, informeel en gedreven team dat een gemiddelde leeftijd heeft van 30 jaar. Dit is dus ideaal voor een persoon die net afgestudeerd is. Verder gaat het team ook vaak na het werk samen sporten, borrelen of naar een festival wat natuurlijk ook heel gezellig is. Ook is er een mogelijkheid om thuis te werken wat voor jongeren soms ook fijn is. 

Ontwikkel mogelijkheden

Naast dat er voordelen zijn aan stuurlui zoals vakantiegeld, pensioen, reiskostenvergoeding, lunch korting en een sportschool abonnement is er nog één groot voordeel waarom dit wel echt een goede functie is voor iemand die net is afgestudeerd. Er is namelijk budget voor professionele ontwikkeling. Je krijgt dus de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om elke maandag mee te doen met small group training. Jongeren die net afgestudeerd zijn, zijn vaak heel zelfstandig en hebben veel verantwoordelijkheidsgevoel. Dit is ook precies wat ze zoeken.